Test pilot Blaklader

Kampanjbanner_SignUp_1200x482_NL_original.jpg

WE HEBBEN JE HULP NODIG!

Wij weten zeker dat veel vrouwen het probleem herkennen in alle middelmatige oplossingen, zoals een elastisch bandje over de knoop of een broek 3 maten te groot moeten kopen, zodat de zwangere buik toch past, maar de broek verder als een tent over de billen en de dijen hangt. We hebben genoeg van deze oplossingen die toch niet werken! We hebben je hulp nodig bij het ontwikkelen van onze eerste zwangerschapsbroek - we willen dat deze precies zo is zoals jij dat wenst!

De zwangerschapsbroek zal, om mee te beginnen, beschikbaar zijn in 2 modellen; een High Vis werkbroek Klasse 2 en een Service werkbroek. De broek is volledig van stretchstof en het ontwerp is neutraal met dezelfde functies als de standaardbroeken uit ons assortiment. De zwangerschapsbroek zal verkrijgbaar zijn in vijf maten, XS-XL en elke maat heeft de mogelijkheid de broek te verlengen door middel van een verlengbare zoom als je langere benen hebt.

Gedurende de gehele wervingsperiode, die eindigt in juni 2019, zullen we doorlopend contact met de testpilots zoeken. De broek zal vanaf begin 2020 in ons assortiment verkrijgbaar zijn.

Jullie feedback is buitengewoon belangrijk!

https://www.blaklader.nl/nl/testpilot


 

  •  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

© 2011 - 2023 WomenWorks.nl- Veiligheidsschoenen en Werkkleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel