Dames Veiligheidsschoenen

Verantwoorde en stijlvolle werkschoenen voor dames

Tegenwoordig is er meer vraag naar werkschoenen voor dames. Vrouwen werken tegenwoordig steeds vaker in de industrie of kiezen een praktisch beroep. Daarvoor zijn natuurlijk veiligheidsschoenen met stalen neus nodig, maar waarom zou je dan niet kiezen voor een paar dat ook nog eens stijlvol voor dames is om te dragen? WomenWorks beschikt over een divers assortiment aan dames werkschoenen.

Werkschoenen voor dames met optimale ondersteuning

Bij de productie van veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen voor dames is rekening gehouden met de pasvorm. Deze zijn smaller dan heren- of uniseks schoenen. Daarom zijn deze werkschoenen geheel afgestemd op damesvoeten waardoor de ondersteuning optimaal is. Daarnaast is er ook rekening gehouden met het gewicht van de schoen. Deze is ook lichter dan de gemiddelde heren werkschoen.

Lust voor het oog

De uitstraling is voor dames ook niet onbelangrijk. Daarom vind je in ons assortiment dames veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen met stalen neus die niet alleen veilig en verantwoord zijn. Deze werkschoenen beschikken over een subtiel design en zijn er verschillende soorten en kleuren schoenen verkrijgbaar. Zo worden veiligheidsschoenen een lust voor het oog en zal jouw personeel hier graag op lopen.

De veiligheidsnorm voor dames veiligheidsschoenen

Kwalitatieve veiligheidsschoenen voor zowel dames als heren bieden voeten de nodige bescherming tegen beknellingen, scherpe en vallende voorwerpen, water en gevaarlijke stoffen. Om deze veiligheid te garanderen, zijn er een aantal veiligheidsnormen opgesteld waar schoenen aan voldoen. Hieronder vind je een opsomming van de soorten gestelde veiligheidsnormen:

  • SB: veiligheidsschoenen voor dames en heren voldoen aan alle basiseigenschappen en de schoen is voorzien van een stalen neus.
  • S1: beschikt minimaal over een veiligheidsneus, zijn antistatisch, nemen energie op in de hak en hebben een veiligheidszool.
  • S2: hetzelfde als S1 veiligheidsschoenen, maar beschikken over een verhoogde weerstand tegen het binnendringen van water.
  • S3: hetzelfde als S2 werkschoenen en beschikken over een stalen tussenzool en een antislipprofiel.
  • S4: hetzelfde als S1 schoenen, maar zijn vervaardigd van PU, rubber of kunststof materialen waardoor ze waterdicht zijn.
  • S5: hetzelfde als S4 veiligheidsschoenen, maar beschikken over een tussenzool en antislipprofiel.

Zorg goed voor je voeten

Onze voeten zijn het meest onderkende lichaamsdeel, maar verdienen goede zorg. Veel mensen denken bij werkschoenen aan ‘ach, het is maar voor mijn werk’, maar vergeten dat je bij een fulltime baan meer uren op schoenen loopt dan op je normale schoenen. Daarom is het enorm belangrijk dat iedereen over goed passende werkschoenen beschikt.

Bestel eenvoudig online veiligheidslaarzen of -schoenen voor dames

Heb je interesse in een van de veiligheidslaarzen- of schoenen van WomenWorks? Bestel dan eenvoudig in de webshop. Je doorloopt binnen enkele stappen het bestelproces en betaalt op veilige wijze via iDEAL. Vervolgens zorgen wij voor een correcte en snelle levering. Heb je vragen over het bestelproces of over de veiligheidsnormen? Of wil je meer informatie over dames werkkleding in het algemeen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 0031 (0) 412 - 785266.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

© 2011 - 2024 WomenWorks.nl- Veiligheidsschoenen en Werkkleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel