Retourneren

Retourneren.

De door u gekochte artikelen kunnen binnen 14 dagen geruild of retour gestuurd worden. Wilt u ruilen of retourneren, print dan de retourbon uit en voeg deze bij uw retourzending. De artikelen dienen onbeschadigd en in de onbeschadigde orginele verpakking bij WomenWorks aangeleverd te worden.

Bezorgkosten retour

Als je een bestelling terugstuurt, hoort de webwinkel ook de eventueel betaalde bezorgkosten terug te betalen.  Dat zijn de kosten voor de thuisbezorging van het artikel. Als je bij ons onder de € 49,95 besteld betaal je bezorgkosten. 

Let op: dit geldt alleen als je de hele bestelling terugstuurt. Als je 2 artikelen bestelt en er 1 houdt en 1 terugstuurt, hoeft de webwinkel de bezorgkosten niet terug te betalen. De (retour)kosten voor het terugsturen betaal je altijd zelf,


Belangrijk
Indien u 2 à 3 dagen na onze verzendbevesting (die wij uw per email hebben gestuurd) nog steeds uw bestelling niet heeft ontvangen en ook geen "NIET THUIS BERICHT" heeft gehad, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. 
Wij kunnen dan met Track & Trace uitzoeken wat er aan de hand is en u daarover informeren.

Ook heel belangrijk:

U dient een retourzending te versturen in een aparte doos of zak, het gebeurt regelmatig dat wij bijv. schoenendozen volgeschreven en volgeplakt retour krijgen, dit betekent dat wij deze niet meer kunnen verkopen met de originele doos. Indien wij dit soort pakketten aangeboden krijgen zijn wij genoodzaakt €10,00 in rekening te brengen.

OP=OP artikelen

Bij het terug sturen van OP=OP artikelen krijgt u geen geld terug, u krijgt een code t.w.v. het orderbedrag, deze kunt u eenmalig gebruiken in onze webshop bij een nieuwe bestelling. 

Retourformulier 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 26-10-2020 - Beste Pascal,

    Helaas is er nog geen zicht op de leverdatum...  lees meer
  • 24-10-2020 - Afgelopen week heb ik van 2 verschillende e-mail adressen een...  lees meer
  • 15-09-2020 - Beste Mia,
    Als je een mail stuurt naar info@womenworks.nl met de...  lees meer
Plaats een bericht

© 2011 - 2020 WomenWorks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel