Retourneren

Retourneren.

De door u gekochte artikelen kunnen binnen 14 dagen geruild of retour gestuurd worden. Wilt u ruilen of retourneren, vul de achterkant van de factuur in en voeg deze bij uw retourzending. De artikelen dienen onbeschadigd en in de onbeschadigde orginele verpakking bij WomenWorks aangeleverd te worden.

Als je bij ons onder de € 75,00 besteld betaal je verzendkosten. 

De (retour)kosten voor het terugsturen betaal je altijd zelf.

Indien de gehele bestelling retour komt en je alles gecrediteerd wilt hebben,  zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten te berekenen, de kosten hiervoor zijn € 3,95.

Als de bestelling door DHL niet afgeleverd kon worden door "niet thuis" en de order wordt niet afgehaald bij het Pick-up punt zullen wij de door ons gemaakte verzendkosten van € 6,95 in rekening brengen. 


Belangrijk
Indien u 2 à 3 dagen na onze verzendbevesting (die wij uw per email hebben gestuurd) nog steeds uw bestelling niet heeft ontvangen en ook geen "NIET THUIS BERICHT" heeft gehad, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. 
Wij kunnen dan met Track & Trace uitzoeken wat er aan de hand is en u daarover informeren.

Ook heel belangrijk:

U dient een retourzending te versturen in een aparte doos of zak, het gebeurt regelmatig dat wij bijv. schoenendozen volgeschreven en volgeplakt retour krijgen, dit betekent dat wij deze niet meer kunnen verkopen met de originele doos. Indien wij dit soort pakketten aangeboden krijgen zijn wij genoodzaakt €10,00 in rekening te brengen. Kleding dient ook altijd in de originele verpakking en met labels retour te komen. 

OP=OP artikelen

Bij het terug sturen van OP=OP artikelen krijgt u geen geld terug, u krijgt een code t.w.v. het orderbedrag, deze kunt u eenmalig gebruiken in onze webshop bij een nieuwe bestelling. 

Retourformulier 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

© 2011 - 2024 WomenWorks.nl- Veiligheidsschoenen en Werkkleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel